Gootsteen vermalers

GEMAKKELIJK EN HYGIENISCH OPRUIMEN
Verwijder voedselresten op een eenvoudige en snelle manier. Voedselresten gaan rechtstreeks naar de spoelbak en worden onmiddellijk opgeruimd.Gemakkelijker kan het niet en het bespaart u de moeite van het dumpen in de onhygiënische GFT bak.

VEILIG EN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Laat koud water zachtjes stromen, schakel de disposer in en breng vervolgens de voedselresten in de spoelbakopening. De disposer maalt en spoelt de voedselresten daarna door naar het riool of septictank.Dit proces vindt plaats zonder gebruik van messen  of bladen. de voedselresten vallen op een ronddraaiende plaat.De centrifugale kracht duwt de voedselresten voortdurend naar de buitenwand van de disposer,waar de druk van de voedselresten tegen het stilstaande maaloppervlak de resten tot zeer kleine delen reduceert.

VERWERKT DE MEESTE SOORTEN VOEDSELRESTEN

Zelfs harde botjes zullen dit duurzame apparaat niet beschadigen.Ieder model van onze disposers kan een uitgebreide reeks voedselresten vermalen zoals van:Groenten, Noten, Eierschalen, Vlees, Vis, kip en andere kleine botten. Fruit en heel, heel veel meer!

De voordelen op een rijtje: Veilig, duurzaam, hygiënisch, milieuvriendelijk, tijdbesparend, onderhoudsvrij, top kwaliteit, en gemakkelijke installatie.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_query() in /home/vierboete/domains/vierboete-construct.be/public_html/producten/gootsteen_vermalers.php:30 Stack trace: #0 /home/vierboete/domains/vierboete-construct.be/public_html/index.php(190): require() #1 {main} thrown in /home/vierboete/domains/vierboete-construct.be/public_html/producten/gootsteen_vermalers.php on line 30